İtalyan Lezzetleri Atölyesi

Etkinlik Atölye Kurs İtalyan Lezzetleri Atölyesi

Tarihler: 21 Nisan 2018 Cumartesi ~ 21 Nisan 2018 Cumartesi 21 Nisan 2018 10:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 21, 2018 ~ Nis 21, 2018
İtalyan Lezzetleri Atölyesi, Le Cordon Bleu İstanbul'da!

Makarna ve risotto severler için düzenlenen bu bir günlük yemek kursu, el yapımı makarna ve risotto pişirme tekniklerinizi ve bilginizi genişletmenize yardımcı olacak. Le Cordon Bleu’nün deneyimli şeflerinden özgün el yapımı makarna hamurlarını yaratma sanatını öğrenerek, sevdiklerinize hazırlayacağınız harika sofralarla onları şaşırtmaya hazırlanın.

Ders içerikleri:
- Taze tagliatelli, kremalı gorgonzola sosuyla
- Risotto, tavuk ve taze baharatlar ile
- Panna Cotta, mevsim meyveleri sosuyla

Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır;

- Temel mutfak kesim teknikleri
- Taze makarna hamuru yapımı ve farklı şekillendirmeleri
- Tavada pişirme tekniği
- Risotto pişirme tekniği
- Meyve segmentasyonu
- Meyve püresi sosu yapım tekniği

Ücrete dahil hizmetler:
Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp,  sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.
Süre: 1 gün
18 Yaş sınırı vardır.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Kurslar da 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu