Kahve Dünyası Yelken Kupası 2009 Heyecanı Başlıyor!..

Etkinlik Yarışma Kahve Dünyası Yelken Kupası 2009 Heyecanı Başlıyor!..

Tarihler: 27 Haziran 2009 Cumartesi ~ 28 Haziran 2009 Pazar

Yer: Suadiye-Caddebostan-Dalyan

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 27, 2009 ~ Haz 28, 2009
Kahve Dünyası Yelken Kupası 2009 Heyecanı Başlıyor!..
Kahve Dünyası, Marmara Denizi`ni rengârenk yelkenlerle süslüyor!

Kahve Dünyası kuruluşunun 5. yılında, yelken dünyasına destek olmaya devam ediyor.
İzleyenlere doyumsuz bir seyir keyfi, yarışanlara ise büyük bir heyecan yaşatan Kahve Dünyası Yelken Kupası`nın bu yıl dördüncüsü yapılıyor. 2006`dan bu yana yapılan ve artık gelenekselleşen Kahve Dünyası Yelken Kupası bu yıl, Optimist ve Yat Yarışları kategorilerinde düzenleniyor.
13-14 Haziran`da Kalamış Koyu’nda yapılacak Kahve Dünyası Optimist Takım Yarışları`nda yaklaşık 40 yarışçı; Suadiye-Caddebostan-Dalyan parkurlarında 27-28 Haziran`da gerçekleşecek Kahve Dünyası Yat Yarışları`nda ise yaklaşık 60 tekne ve 500`e yakın yelkenci mücadele edecek.
Yat Yarışları`nda Kahve Dünyası’nı Aggressivo ve Kupa Kızı adlı iki tekne temsil ediyor. Türkiye’yi uluslararası yarışlarda da temsil eden birkaç ekipten biri olan Aggressivo Sailing Team hakkında bilgilere; www.aggressivosailingteam.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Yelkenin heyecanı Kahve Dünyası’nın tadıyla bütünleşiyor...
Kahve Dünyası Haziran ayı boyunca yelken keyfini özel ürünleri ile de kutluyor. 10-14 yaş grubu yarışçılardan oluşan Optimist Sınıfı Takım Yarışları`na katılan minik yarışmacılar, Kahve Dünyası tarafından özel olarak hazırlanan Optimist Milk Shake`in tadını çıkartırken, denizcilerin sert kahve içme geleneğinden ilham alınarak hazırlanan Aggressivo Kahve de yelkencilerin favorisi olacak...
Kahve Dünyası`nın, Suadiye Yat Kulübü işbirliğiyle düzenlediği yarışlar, Anadolu Yakası sahillerini yine rengârenk yelkenlerle süsleyecek.

Önerilenler
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu