Kailash

Tarihler: 30 Eylül 2018 Pazar ~ 30 Eylül 2018 Pazar 30 Eylül 2018 21:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Antalya Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - Tam 6.00 TL Öğrenci,Öğretmen,Emekli 4.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 30, 2018 ~ Eyl 30, 2018
55. Uluslararası Antalya Film Festivali başlıyor.

ABD /2018 / DCP/Renkli/ 92’/ Hindu, İngilizce / Türkçe altyazılı

Genç bir adam olarak Kailash Satyarthi, çocuklarının ömür boyu köleliğini bitireceğine söz verir. On yıllar süren savaşının sonundai seksen bin çocuk kurtarır ve küresel bir hareket kurar.
- Yarışma filmi seanslarında 19:00 ve 21:30 gösterimleri halk oylamasına açıktır.

-13 Yaş sınırı vardır. 13 Yaş ve üstü bilete tabidir.- Seans başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.                                                            - Altyazı sisteminde bir teknik arıza yaşanması halinde, sorun çözülemezse film orijinal dilinde devam edecektir.                    - Festival yönetimi çizelge üzerinde elde olmayan nedenlerle değişiklik yapabilir. Değişiklik duyuruları resmi www.antalyaff.com ve resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.                                                                            - Numaralı oturma düzeni vardır. Seans başlangıç saatinden 15 dk önce salonda bulunmanız gerekmektedir.- Her filmde yaş sınırı vardır. İlgili yaş sınırına uygun olmayan kişiler salona alınmayacaktır. Bu durumdan dolayı iade ve değişiklik yapılmayacaktır.   - İndirimli biletler öğrenci, öğretmen ve emekliler için geçerlidir. - İndirimden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmesi gerekmektedir.- Kayıp biletler için yeniden basım yapılmayacaktır.- Organizasyon şirketi, programda, etkinlik mekanında, etkinlik saatinde ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Yarışma filmi seanslarında 19:00 ve 21:30 gösterimleri halk oylamasına açıktır.- Her yaşta izleyici bilete tabidir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu