Kanz 2012/13 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Çok Konuşulacak!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kanz 2012/13 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Çok Konuşulacak!

Tarihler: 13 Eylül 2012 Perşembe ~ 13 Kasım 2012 Salı

Firma: Kanz

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 13, 2012 ~ Kas 13, 2012

Anne, baba ve çocukların tercihi, çocuk tekstilinin “dünya markası” Kanz, 0-12 yaş grubu için hazırladığı 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile bu sezon çok konuşulacak!

1949 yılından beri yenilikçi ve öncü yaklaşımıyla çocuk modasına yön veren, Türkiye’de 90’dan fazla mağazasıyla hizmetinizde olan Kanz, 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile fark yaratmaya devam ediyor. Trend ve özgün tasarımların buluştuğu Kanz’ın yeni koleksiyonu birbiriyle uyumlu ve kullanımı kolay ürünlerden oluşuyor. Hem çocukların, hem de annelerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan giysiler içerisinde çocuklar rahatça hareket ediyor, özgürlüklerinin tadını çıkarıyor.

Kanz 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonunda da farklı tarzı olan çocuklar için farklı temalar ve kolay kombinlenen ürünler yer alıyor. Her temanın ayrı bir öyküsü, renkleri, desenleri ve stili var. Birçok farklı seçenek arasından çocuğun tarzına ve kişiliğine en uygun olanı seçmek ise çok kolay! Özgür kızların tercihi Liberty, doğal yaşamdan vazgeçemeyen yakışıklılara özel Wild Life, arabalarından vazgeçemeyen beylere özel My Car yeni koleksiyonun gözde temalarından sadece birkaçı.

Dünya çocuk modasının öncü markaları Kanz, Pampolina, S&D, Steiff, Doll, Kathe Kruse, Check-in ve Whoopi yeni koleksiyonları ile Kanz ve S&D mağazalarında sizleri bekliyor. Unutmayın, siz ve çocuğunuz en iyisini hak ediyorsunuz...

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu