Karagöz Pazarcı

Etkinlik Tiyatro Karagöz Pazarcı

Tarihler: 09 Mayıs 2021 Pazar ~ 09 Mayıs 2021 Pazar 09 Mayıs 2021 20:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 9, 2021 ~ May 9, 2021
Karagöz Pazarcı oyunu online olarak sizlerle buluşuyor.

Karagöz Pazarcı - Hacivat, kadim dostu Karagöz'ün işsizliğine bir çare bulmuştur. Karagöz, pazarcılık yapacaktır. Ama nasıl?

Oyunda; dürüst olma,tartıda adil olma, alışverişte ahlaklı davranma, yalan söylememe gibi kavramlar ele alınmakta,çocuklara alışverişin hileyle değil dürüstlükle yapılması eğlenceli, interaktif ve öğretici bir şekilde aktarılmaktadır.

İroni Prodüksiyon Tiyatrosu

Yazan: Cemal Fatih Polat
Hayali: Cemal Fatih Polat
Yapımcı: Zafer Çetin

- Gösterim 5 Mayıs 2021 saat 13:00 itibariyle başlayacaktır ve www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır. - Gösterimi 5 Mayıs 2021 saat 13:00 – 9 Mayıs 20:00 saatleri arası izleyebilirsiniz.- Gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer almaktadır. - Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu,  seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını  izleyebilirsiniz.- Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu