Kasapdöner’in Büyümesi Hız Kesmiyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kasapdöner’in Büyümesi Hız Kesmiyor

Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz sloganıyla yola çıkan KasapDöner, üç gün içinde restoran zincirine 2 tane daha ekleyerek yine beklentileri aştı.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMayıs 17, 2016

3 GÜNDE 2 RESTORAN BİRDEN!

Türkiye’nin en sıradışı döner markası KasapDöner, 3 günde 2 yeni restoran açarak farkını bir kez daha ortaya koydu. Böylece KasapDöner’in toplam restoran sayısı 34’e yükseldi.

“Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkan KasapDöner, üç gün içinde restoran zincirine 2 tane daha ekleyerek yine beklentileri aştı. Üsküdar’da ve Erenköy’de bir gün ara ile açılan restoranlar ile birlikte KasapDöner restoran sayısını 35’e çıkarmış oldu.

BAŞKAN TÜRKMEN: “KASAPDÖNER YOLA ÇIKTIĞI YERDE”
Üsküdar’da yapılan açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, KasapDöner markasının ilk olarak Üsküdar’dan yola çıktığını hatırlatarak, “Bugün temellerini Üsküdar’ımızda atan KasapDöner’in ilçemize ikinci restoranının açılışının sevincini yaşıyoruz. İkinci KasapDöner tüm Üsküdar’a hayırlı uğurlu olsun. KasapDöner’in son derece güvenli ve hijyenik üretilen dönerlerinden güvenle ve afiyetle yiyebilirsiniz” dedi.

ÖZÜRÜN: “HEDEFİMİZ 2016 SONUNA KADAR 65 ŞUBE”
KasapDöner markasını içinde bulunduran Global Restoran Yatırımları A.Ş.’nin Genel Müdürü Bahar Özürün ise, KasapDöner başta olmak üzere tüm markaları ile büyümeye devam edeceklerini belirterek ‘KasapDöner markasının temellerini Üsküdar’da atmıştık. İkinci restoranımızda yine bir ilki gerçekleştiriyor, döner ve ızgara konseptlerimizi birarada KasapDöner ve İkiSatır markalarımızla sunuyoruz. Üsküdar’ın hemen arkasından Erenköy şubesini açmaktan da son derece mutluyuz. 2016 bitimine kadar 65 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

KasapDöner’in Üsküdar ve Erenköy şubeleri bando eşliğinde çok sayıda davetli ile açıldı.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu