Kebab Connection

Sinema Film Arşivi Kebab Connection

Orjinal Adı: Kebab Connection

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Anna Soul

Film Türü: Komedi

Film Süresi: 96 dakika

Senaryo: Fatih Akın, Jan Berger
Müzik: Marcel Barsotti
Görüntü Yönetmeni: Hannes Hubach
Oyuncular:Denis Moschitto, Nora Tschirner, Güven Kıraç, Adam Bousdoukos, Cem Akın, Nursel Köse, Sibel Kekilli
Yapım: 2005 ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Orjinal Sitesi: http://www.kebabconnection.de/

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trBelirsiz..
Gösterime Giriş Tarihi: 6 Mayıs 2005
Aklını yitirmiş bir Bruce Lee hayranıyla kendinden emin bir tiyatro öğrencisi adayı arasındaki sıra dışı aşk hikayesini konu alanı `Kebab Connection` kültürler arası çatışmayı da mizahi bir dille ele alıyor.
Büyük bir Bruce Lee hayranı olan yaratıcı ve kafası dağınık Hamburglu Türk genci İbo`nun hayatta en çok arzuladığı şey ilk Alman Kung-Fu filmini çevirmektir. Amcasının Döner restoranı için çektiği reklam filmiyle bir gecede oturduğu semtin gizemli yıldızı olur çıkar ve herkes onu yeni Steven Spielberg olarak görmeye başlar. Ancak kız arkadaşı Titzi`nin beklenmedik hamileliği İbo`nun hayatını allak bullak edecektir.
İbo, önce torununun annesinin Türk olmadığını duyan babası tarafından evlatlıktan reddedilir. Sonra bebeğin altını değiştirme ve bebek arabası itme gibi işleri öğrenmeye yanaşmadığından Titzi`yle arası açılır. İbo`nun artık elinde kafa dengi dostlarından, reklam kliplerinden ve eski hayatını geri getirme isteğinden başka bir şeyi kalmamıştır. Tek arzusu, Titzi`yle barışmak, babasıyla arasını düzeltmek ve ailesiyle eski mutlu günlerine geri dönmektir.
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu