Kérastase, Saç Güzelliğini “Discipline” Serisi ile Muhteşem Bir Boyuta Taşıyor…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kérastase, Saç Güzelliğini “Discipline” Serisi ile Muhteşem Bir Boyuta Taşıyor…

Tarihler: 14 Kasım 2016 Pazartesi ~ 14 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Kérastase

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 14, 2016 ~ Oca 14, 2017

Kontrol Altına Alınan Pürüzsüz Saçlar

Dalgalı, kıvırcık veya düz saçlara sahip olan tüm kadınların ortak tek bir hayali var: güzel, hafif, akıcı ve pürüzsüz saçlar… Kadınlar saçlarını şekillendirirken “kalıp” gibi bir sonuç değil, kusursuz bir hareketlilik arıyor. Devrim niteliğindeki bu seri, kadınlara günlük yaşamlarında mükemmel bir uyumla hareket eden saçlar sunuyor.

Neme ve elektriklenmeye karşı 72 saat koruyan, fön ve şekillendirme süresini azaltan bu seri, özellikle kış aylarında söz geçmesi zor saçlara kusursuz bir güzellik katıyor.

Kérastase, Morpho-Keratınetm Complex Devrimiyle Saçları Pürüzsüzleştirerek Mükemmel Hareket Sağlıyor.

Discipline Serisi olağanüstü formülü, Morpho-KeratineTM ve sıra dışı bio-mimetic Ceramid R birleşimi sayesinde saçları disiplin altına alarak saçı onarıyor aynı zamanda her bir saç telini pürüzsüzleştirerek hareket ve akıcılık sağlıyor

Discipline Ev Bakım Programı
Discipline Fluidealiste Saç Banyosu: 75 TL*
Hareket kazandırma özelliği ile saçlar nazikçe temizlenir.
Discipline Fluidealiste Saç Banyosu – Sülfatsız: 75 TL*
Zayıflamış saç tellerinin yapısını korur.Pigment yoğunluğunu korur ve renklendirme işlemi görmüş saçın parlaklığını artırır.
Discipline Maskeratine Bakım Maskesi: 140 TL*
Saç teline doku kazandırır. Yıpranmış saçı onarır.
Discipline Fluidissime Bakım Spreyi: 100 TL*
Fön öncesi mükemmel bakım ve hafiflik sağlar.Uygulama kolaylığı ile sürtünmeyi azaltır.Şekillendirme sırasında saç telini korur. Elektriklenmeyi önler.
Discipline Fluidealiste Bakım Sütü: 110 TL*
Koruyucu bir filmle tüm saç tellerini sarar. Saçı besler, esneklik ve güç kazandırır Saçlarda ipeksi dokunuş ve hafiflik sağlar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu