KidZania'da Açık Havada Yaz Okulu Keyfi Sürüyor!

Etkinlik Atölye Kurs KidZania'da Açık Havada Yaz Okulu Keyfi Sürüyor!

Tarihler: 11 Ağustos 2016 Perşembe ~ 11 Eylül 2016 Pazar 08.30-18.30

Yer: KidZania

Adres: Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. km Çeçen Sk. Acıbadem Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 428 67 63

Web: http://istanbul.kidzania.com/tr-tr/

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 11, 2016 ~ Eyl 11, 2016

Çocukların hayatları boyunca ilham alacakları aktivitelerle dolu KidZania Yaz Okulu devam ediyor. 5-12 yaş gruplarına yönelik hazırlanan program ile çocuklar, yaratıcılıklarını ve becerilerini gösterebilecekleri eğlenceli bir dünya ile tanışıyor. 11 Eylül’e kadar, Pazartesi’den Cuma’ya 08.30-18.30 saatleri arasında gerçekleşen Yaz Okulu kapsamında ayrıca, Cumartesi günlerine özel KidZania aktivitelerine ücretsiz katılım imkanı sunuluyor.

KidZania Yaz Okulu’nda çocuklar, CSKA Moskova Spor Okulları ile Jimnastik ve Basketbol gruplarına katılarak spor yapıyor, Yaratıcı Drama ile eleştirel düşünme, olayları değerlendirme, grupla karar verme ve yeni çözümler üretme yeteneğini üst seviyeye taşıyor. Şefler Akademisi’nde lezzetli yemekler yapıyor, Sanat Atölyesi’nde plastik sanatların farklı alanlarında yaratıcılıklarını geliştiriyor, Radyo Spikerliği ve Programcılığı eğitimi alarak yeni bir meslek tanıyor. KidZania Yaz Okulu katılımcıları ayrıca, açık havada gerçekleşen Tuval Boyama, Rüzgar Gülü Atölyesi, Çanta Boyama, Mandala Yapımı ve Pilates – Sabah Sporu ile güzel havanın tadını doyasıya çıkarıyor.

KidZania Yaz Okulu dahilinde çocuklar; iletişim, yaratıcılık, mantıksal düşünme ve motor becerilerinin gelişmesine yardımcı olan; spor, sanat, tiyatro, yemek ve müzik alanlarında, hissederek, koklayarak, tadarak, boyayarak ve üreterek öğrenmenin keyfini çıkarıyor. Üstelik açık havada gerçekleştirilen aktivite ve sokak oyunları sayesinde yazın ve güneşin tadını doyasıya yaşıyor. Çocukluğumuzun en temel oyunlarını kapsayan bu etkinlikler ile oksijen ve temiz havadan doğal olarak yararlanırken, biriken enerjilerini dışarı atıyor, ince ve kalın motor becerilerini geliştirerek, çevrelerini keşfediyor, denge, ağırlık, hız, ritm, hacim gibi kavramlara hakim oluyor, kendilerini özgür, neşeli ve mutlu hissediyorlar.

Akasya’da yer alan KidZania’da, Yaz Okulu’na kayıt yaptıran çocukları bekleyen diğer sürprizler arasında, her hafta 1 gün sinema keyfi, 100 KidZos (KidZania parası), KidZania Yaz Okulu T-Shirtü, KidZania Şapkası, 1 çocuk ve 1 yetişkin için KidZania İstanbul giriş bileti bulunuyor.

KidZania İstanbul, yalnızca çocuklara değil ailelere de öğretici ve eğlendirici bir deneyim sunuyor. Veliler etkinlik alanındaki çocuklarını izleyerek deneyim ve heyecanlarına ortak olabilir, dilerse aile dinlenme alanlarında kendilerine zaman ayırabilir.

KidZania İstanbul yaz okuluna katılmak isteyenler www.kidzania.com.tr sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu