
Kimlik

Orjinal Adı: Identity
Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih
Yönetmen: James Mangold
Film Türü: Korku
Film Süresi: 90 dakika
Senaryo: Michael Cooney
Müzik: Alan Silvestri
Görüntü Yönetmeni: Phedon Papamichael
Oyuncular: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet, Alfred Molina
Yapım: 2003 ABD
Orjinal Sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/identity/
Yorumlar:
Kendinize ait sandığınız bütün tercihlerin aslında sizin adınıza yapıldığını, gerçekte tesadüf diye bir şey olmadığını ve yazgınızın önceden belirlendiğini bir düşünün.
Şiddetli bir fırtına, sırları olan on yabancıyı bir araya getirir: Bir limuzin şoförü (John Cusack), 80`li yılların bir televizyon yıldızı (Rebecca DeMornay), bir katili (Jake Busey) nakleden bir polis (Ray Liotta), bir tele kız (Amanda Peet), yeni evli bir çift (Clea DuVall ve William Lee Scott) ve kriz içinde olan bir aile (John C. McGinley, Leila Kenzle, Bret Loehr) sinirli bir gece müdürü (John Hawkes) tarafından idare edilen ıssız bir motele sığınırlar. Sığınak bulmadan kaynaklanan rahatlama kısa sürede yerini korkuya bırakır; çünkü yolcular birer birer ölmeye başlar. Fazla geçmeden anlarlar ki, yaşamak istiyorlarsa, onları bir araya getiren sırrı çözmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir

