Kolektif İstanbul

Etkinlik Konser Parti Kolektif İstanbul

Tarihler: 06 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 06 Mayıs 2019 Pazartesi 06 Mayıs 2019 20:30

Biletix: Bilet Al

Yer: İş Sanat Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 56.00 TL 2. Kategori - 45.00 TL 3. Kategori - Tam 33.50 TL İndirimli 30.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 6, 2019 ~ May 6, 2019
İstanbul müzik sahnesinin yerinde duramayan topluluğu Kolektif İstanbul; bu defa köklerine yüzünü  dönüyor ve Balkan müziklerinin efsane isimlerini İş Sanat Konser Salonu’nda ağırlıyor.

Geleneksel Balkan müziği ile beslenirken bir yandan da onu günümüz tınılarıyla zenginleştiren Kolektif İstanbul, Anadolu ve Balkan geleneksel repertuarını caz ve funk altyapılarıyla yeniden yorumluyor. 

Kurulduğu 2006 yılından beri Montreux Caz Festivali, Schleswig-Holstein Müzik Festivali, The Flow Festival, Fira Mediterrania gibi uluslararası festivallerde başarılı performanslar sergileyen topluluk, “Gelsin Bahar” başlıklı konseriyle, sahnesinde misafir edeceği Petar Ralchev, Salif Ali, Dzambo Agusevi gibi Balkanlar’ın en önemli müzisyenleri ve Ceylan Ertem ile birlikte baharı, İş Sanat Konser Salonu’nda verecekleri konserle karşılıyor. 

Kolektif İstanbul
Richard Laniepce
Aslı Laniepce
Ertan Şahin
Tamer Karaoğlu
Talat Karaoğlu
Batuhan Baraç

Misafir Sanatçılar
Petar Ralchev -  Akordeon - Bulgaristan 
Salif Ali - Davul - Bulgaristan 
Dzambo Agusevi - Trompet - Makedonya 
Ceylan Ertem vokal
Lüleburgaz Kaba Zurna Orkestrası

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. Salona alınan izleyicilerimizin kendi yerlerine geçme imkânları yoktur. İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde geç gelen izleyicilerimiz salona alınmaz.- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesini rica ederiz..- Etkinlik sırasında cep telefonları, akıllı saatler vb. ışık ve ses yayabilecek elektronik cihazların kapalı tutulmasını rica ederiz.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesini önemle rica ederiz.- Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileri, İş Bankası iştirakleri çalışanları için 3. Kademe biletlerde %10 indirim uygulanır. İndirimli biletler Biletix satış Noktaları ve İş Sanat Ana Gişesinden temin edilebilir.- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu