Kral için Hologram

Etkinlik Film Gösterileri Kral için Hologram

Tarihler: 28 Temmuz 2016 Perşembe ~ 28 Temmuz 2016 Perşembe 17 Ağustos 2016 21:15

Biletix: Bilet Al

Yer: ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 28, 2016 ~ Tem 28, 2016
A Hologram for the King / Kral İçin Hologram

Y: Tom Tykwer
O: Tom Hanks, TomSkerritt, Ben Whishaw

Drama, Komedi

Frank Sinatra ünlü şarkısında New York için "Burada başarırsam, her yerde başarırım" der. Amerika'da başaramadığını, dünyanın öbür ucunda, Suudi Arabistan'da başarmayı son çaresi olarak belleyen bir iş adamının eğlenceli hikayesi, "A Hologram For The King". 54 Yaşındaki Alan Clay, işini kurtarmak için yeni bir proje fikriyle Suudi Arabistan'a gelir. Müşterisi büyüktür; Kral Abdullah'a sunulacak bir hologram iletişim teknolojisinin kurulumunu taahhüt eder. Kral Abdullah'ı gergin bir şekilde beklerken bir yandan da Suudi Arabistan'ın iklim koşullarına ve hiç alışık olmadığı bir sosyal düzene uyum sağlamaya çalışır. Bu esnada bir de sürpriz çıkar ortaya: Çinliler daha ucuza mal edilebilecek bir çözüm önermişlerdir. Rekabet heyecanı ve bir de beklenmedik bir aşk, tam bu noktada başlar.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- ENKA Kültür Sanat etkinlikleri için MESAM ve MSG'ye telif hakkı ödenmektedir.- Aksi belirtilmedikçe 7 yaş altı çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu