“Kuintet / A Quintet” Filmi, Dünya Prömiyerini 20. Sarajevo Film Festivali Kapsamında Gerçekleştirecek.

“Kuintet / A Quintet” Filmi, Dünya Prömiyerini 20. Sarajevo Film Festivali Kapsamında Gerçekleştirecek.

Sinema Sinema Haberleri “Kuintet / A Quintet” Filmi, Dünya Prömiyerini 20. Sarajevo Film Festivali Kapsamında Gerçekleştirecek.

Demet Gül’ün Başrol Oyuncuları Ve Yapımcıları Arasında Yer Aldığı “Kuintet / A Quintet” Filmi, Dünya Prömiyerini 20. Sarajevo Film Festivali Kapsamında Gerçekleştirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 25, 2014

Farklı kültürlerden gelen 5 genç film yapımcısının 5 hikayeyi, farklı ülkelerde anlattığı “Kuintet” filmi, modern dünyada kimliğini aramak üzere yola çıkan 5 kişinin hikayesine odaklanıyor. Demet Gül’ün başrol oyuncuları ve yapımcıları arasında yer aldığı filmin “Zarf İçindeki Ev” isimli bölümü Demet Gül ve Sanela Salketic tarafından yazıldı ve İstanbul’da çekildi. Dünya prömiyerini 19 Ağustos’ta Sarajevo Film Festivali kapsamında gerçekleştirecek film, Almanya, Amerika, İtalya, Balkanlar ve Türkiye’de çekildi.

“Kuintet” filmi; Zarf İçindeki Ev (İstanbul), Turist (Sarajevo), Polaroid (Aosta), Arkadaş İsteği (Berlin) ve Cuddle Atölye ( New York) isimli 5 kısa hikayeden oluşuyor. Her hikayede kendi mekanını bulmak üzere yola çıkan ve birbirlerinin umutlarını, korkularını hayallerini ve aşklarını paylaşan insanlar konu alınıyor. Kısa filmler arasındaki müzikler Giorgio Giampa tarafından yapıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT