Kurt Elling Quintet

Etkinlik Konser Parti Kurt Elling Quintet

Tarihler: 06 Temmuz 2018 Cuma ~ 06 Temmuz 2018 Cuma 06 Temmuz 2018 19:30

Biletix: Bilet Al

Yer: UNIQ Hall

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 67.50 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 6, 2018 ~ Tem 6, 2018
25. İstanbul Caz Festivali’yle yaz geliyor.

"Grammy ödülü sahibi olmasının yanı sıra, 12 kez aday olarak Grammy tarihine adını defalarca yazdıran, günümüzün en şiirsel ve dinamik caz vokallerinden Kurt Elling’in yükseklerde gezinmeyi seven sesi ve iddialı şarkı sözleri bu gecede festival sahnesini Marquis Hill’in trompeti eşliğinde taçlandıracak. Louis Armstrong, Jelly Roll Morton ve King Oliver’ın başkahramanları olduğu Chicago cazını modernize eden başarılı müzisyenler listesine hiç tereddüt etmeden eklediğimiz Marquis Hill, 2014’ten bu yana kariyerine New York’ta devam ediyor. Orada solo projelerine odaklandığı gibi, caz dünyasının görkemli isimlerinden Marcus Miller ve Joe Lovano ile aynı sahneyi paylaştığı gecelere imza atarak New York sahnesini hareketlendiriyor. Sahne birlikteliklerini uzun yıllardır cazın pek çok önemli sahnesinde sürdüren Kurt Elling ve Marquis Hill’in İstanbul’daki bu ilk buluşmasında siz de yerinizi alın."

Kurt Elling: Vokal
Stuart Mindeman: Piyano, org
Clark Sommers: Bas
John McLean: Gitar
Adonis Rose: Davul

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Etkinlik oturmalı düzende gerçekleşecektir.- Bu etkinlikte 7 yaş sınırı vardır. - 18 yaş altı izleyiciler konsere biletli refakatçileriyle birlikte, kendileri de bilet alarak girebilir. 18 yaş altı ve üstü izleyiciler için farklı renkte bileklik sağlanacaktır. Girişte bileklik sağlanan etkinliklerde, etkinlik sonuna kadar bileklikler çıkarılmamalıdır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. İKSV, belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci bileti arasındaki fark tutarında bilet kesme veya uygun kategorilerde bilet kalmadığı durumlarda bileti geçersiz sayma hakkını elinde tutar.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı İstanbul Caz Festivali etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu