Kuvars

Tarihler: 03 Ocak 2020 Cuma ~ 03 Ocak 2020 Cuma 03 Ocak 2020 22:00

Biletix: Bilet Al

Yer: The Wall Saloon & Performance

Ücret: Genel Giriş - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, 5-7/A Kadıköy İstanbul

Telefon: 0505 605 52 59

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 3, 2020 ~ Oca 3, 2020
Şu sıralar ikinci albümünü yayınlamaya hazırlanan Kuvars, 3 Ocak'ta The Wall Saloon & Performance sahnesinde...

"2009 yılında Burak Canözer öncülüğünde kurulan Kuvars, solist Mutlu ARI’nın da katılımı ile beraber ilk albümünü kaydetmiş, bu ilk albümde özellikle Yıldız, Her İnsan Yalnızdır, Hasret gibi şarkılarla beğeni toplamıştı. Kuvars şu sıralar ikinci albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Yeni albümünde de farklı müzik tarzlarından esintileri müziğine yansıtma geleneğine devam ediyor. İlk albüm sonrası gruba dahil olan Onur Erdem Erdur (gitar), Tolga Can Şatır(bas gitar), Şenel Aytaş(davul) ile İstanbul başta olmak üzere birçok yerde sahne alan grup, müzikal kalitesinden ödün vermeden dinleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Keman, yan flüt, saksafon, klarnet gibi enstrümanlarla zengin bir kadro ile sahne alan Kuvars, ikinci albüm ile birlikte adını daha çok duyurmakta iddialı görünüyor."

- 18 Yaş Sınırı Vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu