LAVAZZA `Tandem` kahve ile en tatlı Anneler Günü kutlaması

Alışveriş Alışveriş LAVAZZA `Tandem` kahve ile en tatlı Anneler Günü kutlaması

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 20 Mayıs 2008 Salı

Firma: Lavazza

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 12, 2008 ~ May 20, 2008
Anneme sürprizli kahve keyfi
LAVAZZA "Tandem" kahve ile en tatlı Anneler Günü kutlaması

Avrupa`nın ve İtalya`nın bir numaralı kahve markası LAVAZZA, Türkiye`de de yepyeni ve ilginç ürünleriyle kahve severlerin kalbinde… Anneler Günü`nde, annenize sıra dışı, tatlı ve eğlenceli bir kahve deneyimi yaşatmak isterseniz, LAVAZZA logolu cafeler sizi bekliyor. LAVAZZA`nın özel olarak ürettiği "Tandem" kahve, baş başa bir kahve mutluluğu için sizi ve annenizi bekliyor.

"Tandem" iki bölmeli özel bir bardakta sunuluyor. Bardağın bir tarafında enfes Espresso veya Cappucino`yu yudumlarken, diğer tarafta da LAVAZZA`nın "Tandem" için özel olarak yaptığı nefis kremaları tadabilirsiniz. Yapımı tamamen LAVAZZA`ya ait "Tandem" krema, fındıklı ve çikolatalı çeşitlerine sahip. "Tandem"i içerken, fındık veya çikolata krema seçeneklerinden birini tek başına veya her ikisi de aynı anda kullanabilirsiniz.

LAVAZZA`nın bu ürününü İstanbul`da; House Cafe Zinciri, Niş (Nişantaşı), Retro Cafe (Avcılar), Mia Menza (Kuruçeşme),Ulus 29, Yeditepe Üniversite Tamer Cafe, Oba Park Cafe, TED, Denizli`de; Aralık Cafe, Bursa`da; Makkarino, Cafe Proto ve bunların yanı sıra LAVAZZA logosunu gördüğünüz tüm cafelerde deneyebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu