League of Legends 2014 Yaz Mevsimi Finali

Etkinlik Festival League of Legends 2014 Yaz Mevsimi Finali

Tarihler: 08 Haziran 2014 Pazar ~ 08 Haziran 2014 Pazar 09:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 5.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bostanlar Arası Sokak No: 8 Bostancı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Faks: 0216 416 17 81

Web: http://http://www.bgmonline.net

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 8, 2014 ~ Haz 8, 2014

Dünya'da ve Türkiye'de en çok oynanan, oyun dünyasının en büyük fenomenlerinden League of Legends Yaz Mevsimi Finali, 8 Haziran'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşiyor!

League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrim içi bir oyundur. Dünya çapında 80 milyon, Türkiye’de ise 3 milyondan fazla kayıtlı hesaba sahip League of Legends, gittikçe büyüyen topluluğuyla dünyanın en çok oynanan PC oyunudur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.Türkiye’de 6000 takım, 600.000 TL’lik ödül için mücadele ediyor.

Dünyanın en aktif profesyonel rekabet ortamına sahip olan League of Legends için, yıl boyunca pek çok turnuva düzenlenir. Bunlardan en ünlüsü de, profesyonel oyuncuların büyük ödüller ve muhteşem bir kupa için yarıştığı Şampiyonluk Ligi'dir.Yıl boyunca düzenelene turnuvalarda 30 bin aktif eSporcu, 6000 takım dahilinde, 600.000 TL’lik ödül havuzu için yarşıyor. Tüm bu mücadele ise anlık 45.000’lik seyirci rekoru, toplamda ise 25 milyon izlenme sayısına sahip LoL TV’den canlı yayınlanıyor.

Yaz Mevsimi Finali’ne katıl, ödüller kazan ve bu heyecana sen de şahit ol!

Türkiye League of Legends 2014 Sezonu, Bostancı Gösteri Merkezi’nden gerçkeleşecek Yaz Mevsimi Finali ile mevsim şampiyonunu belirleyecek. Binlerce seyircinin karşısına çıkacak takımlar, Şampiyonluk Ligi’ndeki mücadeleyi, Yaz Mevsimi Şampiyonu unvanı ile taçlandırmaya çalışacak. 8 Haziran günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek eSpor şöleninde, seyircileri hem heyecanlı mücadeleler hem de gün boyunca sürecek etkinlikler ve hediyeler bekliyor.

- Etkinliğe katılan Sihirdarlar www.bit.ly/biletbarkod adresinden etkinlik sonrasında hediye RP ödülünü alabilirler.
 - Hediye RP ödülü sadece Türkiye Sunucusu'nda geçerlidir.
- 13 yaş altındaki katılımcılar velileri ile katılabilirler. Velileri için bilet gerekmemektedir

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu