Levent Özdemir, Rus’un Oyunu’nu Hem Yazdı, Hem Yönetti, Hem Oynadı, Hem de Kılıktan Kılığa Girdi!

Levent Özdemir, Rus’un Oyunu’nu Hem Yazdı, Hem Yönetti, Hem Oynadı, Hem de Kılıktan Kılığa Girdi!

Sinema Sinema Haberleri Levent Özdemir, Rus’un Oyunu’nu Hem Yazdı, Hem Yönetti, Hem Oynadı, Hem de Kılıktan Kılığa Girdi!

Warner Bros tarafından dağıtılacak film 1 Nisan’da tüm Türkiye’de vizyonda olacak…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 8, 2016

Fragmanıyla da merak uyandıran Rus’un Oyunu, vizyona gireceği 1 Nisan için geri sayıma başladı...
Filmin senaryosunu bundan 10 sene önce kaleme alan, yöneten ve en önemli rollerden birini de, iki ayrı tarzda adam olarak canlandıran Levent Özdemir, çekimlerde kılıktan kılığa girdi!

İlk sinema filminin heyecanını ünlü reklam fotoğrafçısı ve yönetmeni Levent Özdemir, Rus’un Oyunu için girdiği farklı kılıklar için tam 11 ay boyunca hazırlandı.

Yaklaşık 11 ay saç ve sakallarının uzamasını bekleyen Levent Özdemir ve sonrasında serseri, gizemli, kısa saçlı, uzun sakallı, asi, sportif, şık bir adam gibi kılıklarıyla izleyiciyi şaşırtacak!

Filmin kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Özdemir, ‘Benim çok heyecanlanarak yazdığım bir hikayeden senaryolaştırdığımın Rus’un Oyunu’nu çekmek için tam 3 sene hazırlandık. Türkiye, Rusya ve Hong Kong olmak üzere üç ayrı ülkede çekilen ilk Türk filmine hayat vermiş olmak beni daha da heyecanlandırıyor. Sadece benim karakterler için hazırlanmam bile yaklaşık bir yıl sürdü. Fırat Tanış, Rusya’nın en ünlü isimlerinden Leonid Kulagin ve Anastasia Klyeva gibi müthiş oyuncular, farklı bir senaryo, Türk sinemasında daha önce görmediğiniz bir kurgu ve görüntü kalitesiyle gerçekten şaşıracaksınız! Tüm ekip vizyon için geri sayıma başladık bile. Umarım izleyici de en az bizim kadar sever…’ dedi ve şimdiden ikinci filminin hazırlıklarına başladığını sözlerine ekledi…

Filmin kısaca konusu ise şöyle: Türkiye’nin en tanınmış iş adamlarından birine oynanan bir oyunu, bir baba ve kızın yaşadıklarını, şantajı ve altındaki inanılmaz sebepleriyle izleyiciyi şoka sokacak! Filmi izleyenler, her kötülüğün üzerinin çevre, para ve imkanlarla kapanamayacağını ve gerekirse bir kötülüğün hesabının zeki bir oyunla alınabileceğine şahit olacaklar! Çünkü kimse zengin ve güçlü diye her istediğini yapmakta özgür değil!

Warner Bros tarafından dağıtılacak film 1 Nisan’da tüm Türkiye’de vizyonda olacak…

Sosyal Medya Hesapları
https://www.youtube.com/watch?v=IwA3m76DTtI
Facebook: https://www.facebook.com/rusunoyunu/
Instagram: https://www.instagram.com/rusunoyunu.arussiansgame/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC6d8xWsjbTzKD9HP9Uh6LJw
Twitter: https://twitter.com/rusunoyunu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT