Lezzete ‘Yelken’ Aç!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzete ‘Yelken’ Aç!

Eşsiz tatları ve güler yüzlü hizmeti en iyi fiyata sofralara taşıyan Yelken Restaurant Yeniköy, tüm ekibiyle en güzel anıların rüya mekanı oluyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 20, 2018

Eşsiz tatları ve güler yüzlü hizmeti en iyi fiyata sofralara taşıyan Yelken Restaurant Yeniköy, tüm ekibiyle en güzel anıların rüya mekanı oluyor. Yelken Restaurant, özenle hazırlanan mezeleri, ara sıcakları, taze balıkları ve tatlılarıyla, İstanbul’un tarihi semti Yeniköy’de bol muhabbetli sofralar kuruyor.

İstanbul’un eşsiz tarihinde muhteşem bir sayfa açan Yeniköy’de, Yelken Restaurant’la hem bu tarihi yakından görmeye, hem de harika lezzetlere hazır olun. Boğaz’ın o büyülü atmosferinde bembeyaz dekorasyonuyla adeta rüya gibi bir akşam yaşatmayı vaat eden Yeniköy Yelken, evinizin sıcaklığının yanına lüks hizmet anlayışını da ekliyor. Tüm kutlamaları daha da özelleştiren Yelken, harika atmosferiyle anılara kazınıyor.

Bildiğiniz gibi değil!
Bu iç açıcı mekanın hiç kuşkusuz kendine özgü tatları, misafirlerine sunduğu en önemli deneyim. Yelken Restaurant Yeniköy, mezeleri ve ara sıcakları ile balık restoranları arasında yeni bir harman oluştururken, bu alanda büyük fark yaratıyor.

Misafirlerin gözdesi olan kadayıflı karides, balık pastırması, lakerda, ahtapot, dinamit karides gibi özel lezzetlerini özenle hazırlayan ünlü şef Fuat Yavuz, 20 yıllık balık restoranı deneyimini Yeniköy Yelken’de doruğa taşıyor.

Yelken Restaurant Yeniköy’de misafirlerin unutulmaz tatlar arasında saydığı, ‘Yelko’ (balık kokoreç), Antalya’dan günü birlik gelen mavi yengeç, balık mantısı gibi pek çok lezzet, güzel akşam buluşmalarınıza eşlik ediyor.

İşin sırrı tazelik
Soğuk mezeleri, ara sıcakları, Ege otları, sebzeleri ile özenli bir sofrayı misafirlerine açan restoranda günlük, taze balıklara mutlaka yer ayırın. Alanında bir ‘balık pişirme ustası’ olarak tanınan şef Fuat Yavuz, en sevdiğiniz balıkları, en iyi şekilde sofranıza sunuyor. Mevsimine göre en iyi balık seçenekleri, bu bembeyaz mekanın sıcak atmosferinde sohbetlerinize eşsiz tatlar katıyor.

Yelken Restaurant Yeniköy’ün yaratıcı menüsü mezeleri ve yemekleriyle sınırlı kalmıyor. Misafirlerin yemek boyu sabırsızlıkla beklediği ‘dondurmalı pişmaniyeli cheesecake’ ile Tarsus Helvası, geceyi noktalayan tatlı sürprizler olarak öne çıkıyor.

İyi hizmet, iyi fiyat
Yelken Restaurant Yeniköy, misafirlerine bir lezzet şöleni yaşatıp; tarihi bir semtte bol muhabbetli sofralar kurarken, hızlı ve güler yüzlü ekibiyle iyi bir hizmetin de garantisini veriyor.

Bu mekanda misafirlere sunulan tek sürpriz eşsiz tatlar! Yeniköy Yelken, fiyatların yer aldığı menüsüyle iyi hizmeti, en iyi fiyata sunuyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu