Little Caesars ile Bu Yaza Formda Girin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars ile Bu Yaza Formda Girin

Kepekli İnce Hamur Akdeniz Pizza’ya siyah zeytin, kekik ve beyaz peynir de eşlik ediyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMayıs 13, 2014

Dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, bu yaza sağlıklı ve fit bir görünümle başlamak isteyenlerin damak zevkine yönelik özel bir ürün ile geliyor. Little Caesars’ın bu yaza özel olarak hazırladığı kalorisi düşük Kepekli İnce Hamur Akdeniz Orta Boy Pizzası 31 Mayıs 2014 tarihine kadar yalnızca 11,90 TL’ye tüketicilerle buluşturuyor.

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, hem formunu korumak hem de pizza keyfini doya doya yaşamak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Özel kepekli ince hamuru ve enfes lezzeti ile Little Caesars’ın bu yaza özel olarak hazırladığı kalorisi düşük Kepekli İnce Hamur Akdeniz Pizza’sı hafif beslenmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Üstelik Kepekli İnce Hamur Akdeniz Pizza’nın orta boyu 31 Mayıs 2014 tarihine kadar yalnızca 11,90 TL’ye tüketicilerle buluşuyor. Tüm ürünlerini fırınlayarak hazırlayan Little Caesars’ın Kepekli İnce Hamur Akdeniz Pizza’sının büyük boyuna ise yalnızca 5 TL farkla sahip olunabiliyor.

Her gün taptaze olarak üretilen enfes hamuru ile Little Caesars’ın Kepekli İnce Hamur Akdeniz Pizzası mozzarella ve muenster peynirlerinin yanı sıra taze mevsim sebzeleri; mantar, domates, yeşilbiber ile tatlanıyor. Kepekli İnce Hamur Akdeniz Pizza’ya siyah zeytin, kekik ve beyaz peynir de eşlik ediyor.

Little Caesars’ın diğer ürün ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresleri ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu