Lokalize: Son Feci Bisiklet

Etkinlik Konser Parti Lokalize: Son Feci Bisiklet

Tarihler: 06 Haziran 2018 Çarşamba ~ 06 Haziran 2018 Çarşamba 06 Haziran 2018 20:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 55.00 TL Öğrenci - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 6, 2018 ~ Haz 6, 2018

Yeni nesil alternatif müziğin en önemli temsilcilerinden Son Feci Bisiklet 6 Haziran’da Lokalize serisi kapsamında studio'da!

Kapı 20:30
Son Feci Bisiklet 21:30

Son Feci Bisiklet için Arda Kemirgent'in 4 yıl önce Uzaydan Geldiğine Göre Yorgun Olmalısın adlı şarkıyı internet üzerinden paylaşmasının ardından başlayan macera, 6 şarkıdan oluşan Son Feci EP ve özellikle Bikinisinde Astronomi adlı şarkının kitlelerce duyulmasıyla bambaşka bir boyut kazandı. Ankara'da kurulan grup, kısa süre içinde ülkenin alternatif sahnesinde Arctic Monkeys'i andıran tarzlarıyla ön plana çıktı ve ülke çapında konserlerle sevenleriyle buluşmaya başladı.

Gitar ve vokalde Arda Kemirgent, davulda Can Sürmen, gitarda Erkin Sağsen ve bas gitarda Ozan Özgül'den oluşan grup, ilk stüdyo albümü Vesaire'yi 2015’te yayınladı. Albümde yer alan Bu Kız, Modern Zamanlar, Ütopya ve Pazar ve Ertesi gibi şarkılarla beğeni topladı. Sıkıntı Var, Zaman Yok ve Reklamlar adlı üç parçayı ayrı ayrı yayınlayan ve 2017 yılında “Kötü Şeyler” albümünün lansman konserini yine Zorlu PSM’de yapan Son Feci Bisiklet, Zorlu PSM seyircisiyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen parçalarının yanı sıra enerjik canlı performanslarıyla da ön plana çıkan grup Son Feci Bisiklet, 6 Haziran’da Lokalize serisi kapsamında #studio'da!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve/veya baba) refakatinde katılabilirler.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Program detayı için zorlupsm.com ve biletix.com sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu