LoSoul - Lee Jones

Etkinlik Konser Parti LoSoul - Lee Jones

Tarihler: 19 Şubat 2011 Cumartesi ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Sofyalı

Nereden Alınır: Otto Sofyalı

Adres: Asmalımescit Mah. Sofyalı Sok. No:22/A Tünel Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 65 88

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 19, 2011 ~ Şub 19, 2011

Carlsberg Present, kendine has sound’u ile techno ve house müziğe imzasını atmayı başarmış "Losoul" dj seti, my my projesi ile tanıdığımız Berlin`den House-Techno dünyasının yetenekli ismi "Lee Jones" canlı performansı ile 19 Şubat, Cumartesi gecesi ilk kez İstanbul`da Otto Sofyalı sahnesinde..

Carlsberg ana sponsorluğunda, Vesvese plak şirketinin Ocak ayında başlattığı parti serisinin ikincisi 19 Şubat, Cumartesi gecesi iki ünlü DJ ve prodüktör ile yine Otto Sofyalı`da! Playhouse denince akla ilk gelen isimlerden LoSoul aka Peter Kremeir, müziğinde birçok farklı tarzı ve tekniği bulundurmasıyla tanınıyor.

Techno, house, 70`lerin Funk ve Soul soundları, hip-hop ve jazz, Losoul`un parçalarında ve remikslerinde sıkça rastlanan tarzlar. İstanbul`a ilk kez gelen LoSoul DJ seti ile Otto Sofyalı sahnesinde. Aynı gece Losoul`un ardından My My projesinden tanıdığımız, Panorama Bar ve Watergate resident DJ`lerinden Lee Jones da canlı seti ile ilk kez İstanbullular`la buluşuyor.

Deep House ve Techno müziğin en iyi örneklerinin sahnede olacağı geceyi Vesvese, Küçük Otto`daki Salı Sallanır partileri ve Dinamo 103.8`den tanıdığımız, Kaan Düzarat nam-ı diğer Shrimpy saat 23.00`te başlatıyor.

Carlsberg pres. LoSoul (Playhouse, Klang, Frankfurt), Lee Jones: Live (My My, Simple Records, Berlin), Kaan Duzarat (Vesvese, Dinamo 103.8) @ Otto Sofyalı

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu