May 6, 2024 ~ May 31, 2024
Macaron workshopu, Cooking Class Academy'de..
Ne kadar Fransız kurabiye çeşidi olarak bilinsede ilk olarak Venedik’de ortaya çıkan bir lezzettir . Eşsiz kreması ve bol bademli kıtır yapısı olan mareng yapımı ve eğlenceli uygulama tekniklerini work shoplarımızda deneyimlemenizi öneririz. Bu workshop’un işlem basamakları ve edinimleri aşağıdaki gibidir;
Macaron kabuk yapımı ve renklendirme
Meyve özlü krema yapımı ve çeşitlendirmesi
Süsleme ve sunum teknikleri
Etkinlik Kuralları:
- Workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
- 18 yaş ve üzeri katılımcıların kaydı alınmaktadır.
- Workshop mutfağı 8 kişiliktir. Her istasyonda iki kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
- Workshoplar tam donanımlı profesyonel pastacılık sınıfında gerçekleşmektedir.
- Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
May 6, 2024 ~ May 31, 2024
May 6, 2024 ~ May 27, 2024
May 7, 2024 ~ May 7, 2024
May 7, 2024 ~ May 7, 2024
May 8, 2024 ~ May 22, 2024