Masallarla Dans

Tarihler: 09 Şubat 2021 Salı ~ 09 Şubat 2021 Salı 09 Şubat 13:15 - 09 Şubat 14:15

Yer: Wonder Park Kitap ve Oyun Evi

Ücret: Standart kategori - 90 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 9, 2021 ~ Şub 9, 2021

Masallarla Dans; hikaye anlaticiligi ile yaratıcı dans etkinliklerinin buluştuğu, çocuklar için özel olarak oluşturulmuş lisanslı bir program.
.
Her Salı saat 13:15'de 3-5 yaş grubu çocukların katılımıyla yaptığımız bu harika programa katılmak isterseniz kaydınızı yaptırmayı unutmayın! Atölye katılımları kontenjan dahilinde mümkün olacaktır. 
.
Atölyelerimizi;
.
Hepa filtreleriyle mikron seviyede süzme işlevi olan ve ortam havasını sürekli tazeleyen hava temizleme cihazımızın çalıştığı,
.
Düzenli olarak temizlenen ve nano gümüş iyon teknolojisiyle dezenfekte edilen,
.
100 metrekarelik oyun alanımızda gerçekleştiriyoruz.
.
Pandemi döneminde çocukların hareketsiz kalmaması ve sosyalleşme ihtiyaçlarının karşılanması için güvenli bir ortam arıyorsanız;
.
Düzenli olarak dezenfekte edilen hijyenik bir ortamda,
En çok 6 çocuğun katılabileceği geniş bir oyun alanı içerisinde,
Deneyimli eğitmenlerle birlikte uygulayacağımız kaliteli, kazanım hedefleri olan ve nitelikli programlara bekliyoruz sizleri..
.
Detaylı bilgi almak veya atölyeye katılmak isterseniz DM gönderebilir veya 0552 393 52 08 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

*Satın alınan biletlerde iptal gerçekleştirilemeyecektir.

BİLETLER:

1 - Standart kategori - 90 TRY
Wonder Park'ta her biri 1 saat süren ve alanında deneyimli eğitmenler tarafından hazırlanıp uygulanan çocuk atölyeleri yapıyoruz.

Önerilenler
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu