Mask-Kara Tiyatrosu Profesyonelliğe Aday Sanatçılarla Buluşuyor

Etkinlik Atölye Kurs Mask-Kara Tiyatrosu Profesyonelliğe Aday Sanatçılarla Buluşuyor

Tarihler: 05 Ocak 2010 Salı ~ 09 Ocak 2010 Cumartesi

Yer: Mask Kara Tiyatrosu

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.maskkara.com

Adres: Gureba Hüseyin Ağa Mah. Vezirçeşmesi sk. No:3/a –Aksaray-Fatih/İstanbul Fatih İstanbul

Telefon: 0212- 621 45 53

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 5, 2010 ~ Oca 9, 2010

Birlikte üretmenin bilinci içindeki kişiler ile Tiyatromuzun geleceğini birleştirmeyi hedefleyen MASK-KARA TİYATROSU, eğitim çalışmalarına başlıyor ;

PAS çalışmaları tiyatro, müzik, dans gibi sahne sanatlarında eğitim alıp kendini geliştirmeyi amaçlayan 17 yaş üstü herkese açık olacak.

MAS-KARA ekibi tarafından yönlendirilecek çalışmalara katılmak isteyenlerde aranacak niteliklerin en başında; birlikte üretimin bilincinde olmak ve bu bilinci en iyi destekleyen, istek, çaba ve uyum`a sahip olmak gelmektedir.

Herkesin mutlaka bir özel yeteneğinin olduğunu düşünen MASK-KARA yönetici ve eğitmenleri, bu özelliğini değerlendirmek isteyen ve, birlikte üretime açık her kişi ile buluşmayı amaçlıyor.

Çalışmalar, MASK-KARA TİYATROSU’nun İstanbul Aksaray’daki salonu SU GÖSTERİ SANATLARI SAHNESİ’nde yapılacak.

Bu çalışmalara katılmak isteyenlerin, 3 adet fotoğraflarıyla birlikte Su Gösteri Sanatları Sahnesi’nde Başvuru Formu doldurmaları gerekiyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu