Masterpiece Junior Heykel - Salyang

Etkinlik Atölye Kurs Masterpiece Junior Heykel - Salyang

Tarihler: 18 Ekim 2020 Pazar ~ 18 Ekim 2020 Pazar 18 Ekim 2020 11:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Watergarden AVM

Ücret: 1. Kategori - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 18, 2020 ~ Eki 18, 2020
Heykel sanatçısı Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli çalışması, 1 Ekim'den itibaren Watergarden AVM'de sergileniyor.

Mutlaka gezmeni tavsiye ederiz. Sonrasında ise sende bizimle birlikte kendi heykelini yapmak istersen, bize katıl ! Yeteneğe gerek yok.

Heykeltraşımızın yönlendirmesiyle, adım adım kile hayat veriyoruz, birlikte kili şekillendiriyoruz ve ortaya harika  heykeller çıkıyor. Sanat dolu bir haftasonu seni bekliyor.

- Etkinliğe katılan tüm katılımcılar COVID19 önlemleri kapsamında uygulanacak tüm tedbrilere ve kurallara etkinlik süresince uymayı kabul etmiş sayılırlar.- Etkinlik mekanlarına maskesiz katılımcılar kesinlikle kabul edilmeyecektir.- Tüm etkinlik,workshop ve kurs kontenjanları yarıya indirilmiştir.- Tüm etkinlik, workshop ve kurs alanları sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenmiştir.- Tuvalet ve ıslak alan kullanımlarını sınırlandırmak için etkinlik sonrası el yıkama gibi işlemler yerine ıslak mendiller kullanılmaktadır. - Atölyelerde ve etkinlik mekanlarında dezenfektanlar girişler başta olmak üzere sürekli kullanıma hazır olacaktır.- Sanatçılar maske dışında ayrıca yüz koruyucular kullanacaklardır.- Seanslar adım adım ilerlediğinden seans başladıktan 15 dakika sonra gelenler seansa katılamayacaktır.- Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.- Seanslar ortalama 1,5 saat sürmektedir. Süre seçilen seansa göre farklılık göstermektedir.- Etkinliğe ilgili tüm malzemeler bilet fiyatına dahildir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu