Meyhane Kültürüne Yeni Bir Bakış: Mastika

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Meyhane Kültürüne Yeni Bir Bakış: Mastika

Ekim ayı başında Etiler’de açılan Mastika Rum Meyhanesi, ünlü İşletmeci Aybars Atik tarafından, ünlü şef Tolga Atalay’ın konsept danışmanlığında hayata geçirildi.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEkim 27, 2011

27.10.2011

Ekim ayı başında Etiler’de açılan Mastika Rum Meyhanesi, ünlü İşletmeci Aybars Atik tarafından, ünlü şef Tolga Atalay’ın konsept danışmanlığında hayata geçirildi. Geleneksel meyhane konseptini, modern bir bakış açısı ile harmanlayan Mastika’nın mutfağında da geleneksel mezeler ile modern tatlar bir araya getirilmiş

Adını Yunanistan’a özgü sakız ağacının reçinesinden alan Mastika Meyhanesi, adına yakışır şekilde Ege yöresinden ve Yunan mutfağından esinlenen lezzetleri bir araya getiriyor. Ege’nin benzersiz topraklarının sunduğu sayısız ot ve çeşit çeşit mezenin yanı sıra komşunun geleneksel mutfağının en şeçkin örnekleri de Mastika’da konuklara sunuluyor. Mastika’nın favori yemeklerinden meze olarak servis edilen Nunu ve Alexios ile ara sıcak olarak servis edilen Dil Balığı Şiş ve Ahtapot Izgara gibi daha pekçok özel lezzet, size benzersiz bir lezzet şöleni yaratacak.

Bugüne kadar Gatto, Chocolate, Havana Beach Club, NaNa Beach Club, Il Porto, Harrem, Marca ve Blackk gibi mekânların işletmeciliğini yapan Aybars Atik tarafından, ünlü şef Tolga Atalay’ın danışmanlığında hayata geçirilen Mastika’da muhteşem lezzetteki yemeklere, İstanbul’da yaşayabileceğiniz en özel sahne programlarından biri eşlik ediyor. Türk ve Yunan müziğinin en güzel örneklerini sunan Esra Erileri ve Grup Tatavla, her çarşamba, cuma ve cumartesi akşamı mekanda canlı performans sergiliyorlar.

Mastika Rum Meyhanesi sadece güzel yemek ve müziğin adresi değil aynı zamanda bekarlığa veda ve doğumgünü etkinliklerinin de yeni mekanı olacak. Mastika’da yapacağınız özel yemeklerde ve davetlerde ise özel şampanya ikramı yapılıyor. Mastika’da 13 çeşit meze, 6 çeşit ara sıcak, ana yemek ve tatlının yer aldığı, limitsiz yerli içkinin sunulduğu fiks menü, haftaiçi 80 TL, haftasonu 90 TL.

Adres: Çalıkuşu Sok. İris Aralığı No: 4?1. Levent / Etiler İstanbul
Telefon: 0212 281 60 70 – 534 477 82 82
Web: www.mastikameyhane.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu