Mini Kitap Çocuk Şenliği

Etkinlik Festival Mini Kitap Çocuk Şenliği

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 08 Şubat 2009 Pazar 23 Ocak-8 Şubat 2009

Yer: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi

Nereden Alınır: www.tepenautilus.com.tr

Adres: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, Kadıköy Kadıköy İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 2, 2009 ~ Şub 8, 2009
Derin Hayallere Dal!
Tepe Nautilus Alışveriş Denizi tarafından organize edilen ve geçen yıl ilki gerçekleştirilen “Mini Kitap Çocuk Şenliği” bu yıl 23 Ocak – 8 Şubat 2009 tarihleri arasında kitapseverler ile buluşuyor.
Şenlik süresince yer alacak etkinlikler içerisinde Mini Kitap Söyleşileri, İmza Günleri, Öykü Yarışması, Sokak Tiyatrosu, Yaratıcı Sanat Atölyesi başta olmak üzere şenlik süresince birçok keyifli aktiviteler yer alacak.

Bu şenlikte hayallerine ulaşabileceksin!
Etkinlik bünyesinde yer alan, “Ben Seçtim” konulu Mini Kitap Öykü Yarışması için 6-10 yaş grubundaki çocukların katılacağı bir yarışma da gerçekleştirilecektir. Ayla Çınaroğlu, Aytül Akal, Fatih Erdoğan, Gülsüm Cengiz ve Yalvaç Ural gibi değerli yazarların jüri üyeliği yapacağı öykü yarışmasında dereceye giren miniklere çeşitli ödüller dağıtılacak. Derece alan öykülerin sahiplerine ödülleri 23 Nisan’da bir törenle verilecektir. Ayrıca derece alan öykülerin yanında elemeyi geçen öyküler bir kitapta toplanarak kitapsever miniklere dağıtılacak.
Tepe Nautilus Alışveriş Denizi, tüm kitapseverleri “Mini Kitap Çocuk Şenliği”ne bekliyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu