Minna Lazer Epilasyon, Day Spa ve Güzellik Merkezi

Alışveriş Alışveriş Minna Lazer Epilasyon, Day Spa ve Güzellik Merkezi

Tarihler: 28 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2007 Perşembe

Firma: Minna

Telefon: 0 212 269 39 25-26

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 28, 2007 ~ May 31, 2007
MİNNA LAZER EPİLASYON, DAY SPA ve GÜZELLİK MERKEZİ
Minna; Lazer Epilasyon, Medikal Estetik ve SPA hizmetlerini aynı çatı altında, güvenle alabileceğiniz butik bir merkez. Minna uzman doktor ve estetisyen kadrosu, profesyonel ve kaliteli hizmetiyle beklentilerinizi tam olarak karşılarken, lokasyonu, konforu ve huzur verici ortamı ile beklentilerinizin üzerine çıkma hedefinde. Merkezimiz profesyonel, son teknolojiye sahip ve hijyenik olmasının yanı sıra, ortamı klinik gibi soğuk ve yalın değil, huzur dolu ve sıcaktır. Lokasyonu şehrin merkezinde olmasına rağmen park sorunu bulunmamaktadır.

Minna çok farklı…
· FDA tarafından şu ana kadar “Selüliti etkili biçimde tedavi eden ilk medikal cihaz” onayı alan Velasmooth ELOS teknolojisi ile selülit bakımları
· Lazer epilasyonda çift sistem lazer ile her türlü cilt ve kıl tipi için güvenli ve etkili epilasyon
· Saunalı vücut bakım ve SPA hizmetleri
· Yazın bahçede ferahlarken, kışın şömine karşısında kahvenizi yudumlama keyfi
· Manzaralı ferah üniteler
Lazer Sistemleri
Merkezimizde FDA tarafından onaylanmış Cynosure Apogee Elite marka Long Pulse Alexandrite Lazer ve NdYag Lazer birlikte bulunmaktadır. Cynosure Apogee 5500 Long Pulse Alexandrite Lazer “En İyi Epilasyon Lazeri” ödülüne sahip olan cihazdır ve cilt tipi I-V için etkili epilasyon yapılmaktadır. NdYag Lazer ile cilt tipi V-VI’ ya ek olarak güvenli bir şekilde bronz tene epilasyon yapılabilmektedir.
Çift sisteme sahip olmanın avantajı nedir?
Epilasyonda het türlü kıl ve cilt tipi için 2 ayrı sistem seçeneği ile tüm kıl ve cilt tiplerine güvenli ve etkili lazer epilasyon yapılabilmektedir. Ayrıca merkezimizde Lazer ile; kılcal damar, akne, cilt yenileme ve leke tedavileri uzman doktorlar tarafından yapılmaktadır.
SPA & Selülit Bakımları
Saunalı vücut bakımları ve selülit tedavileri çok daha etkili!
Sauna terleme yolu ile gözeneklerin açılmasını ve cildin ölü hücrelerden arınarak son derece pürüzsüz ve canlı bir görünüme ulaşmasını sağlar. Sauna dolaşım sistemini hızlandırarak, düzenleyerek oksijenin hücrelere daha yoğun gitmesini sağlar. 15 dakikalık bir sauna seansından sonra gün boyunca attığınızdan daha fazla toksin atarsınız bu sebeple merkezimizde uygulanan saunalı vücut bakımları ve selülit tedavileri son derece etkili olmaktadır.
Velasmooth
FDA tarafından şu ana kadar "Sellüliti etkili biçimde tedavi eden ilk medikal cihaz" onayı alan Velasmooth ELOS teknolojisi sayesinde selülitte etkinliği bilinen üç teknolojiyi birarada bulundurmaktadır. Üç farklı alet ile gerçekleştirilebilen işlemler velasmooth ile tek alet üzerinde toplanmıştır. Böylece zamandan tasarruf etmek yanında bize daha ekonomik bir çözüm sunmaktadır ve her cilt rengi için güvenilir bir sistemdir.
Quantum
Quantum cihazında aynı anda birkaç program birden kullanılabilir. Örneğin zayıflama programı uygulanan bir müşterinin aynı anda yüzündeki kırışlıklar giderilebilir ya da bir müşteriye selülit programı uygulanırken, diğerinin bacak içlerindeki sarkıklıklar toparlana bilir. Bu sayede tedavi süreleri kısalır ve müşteriler bekledikleri sonuca en hızlı şekilde ulaşır.
CACI ile Ameliyatsız Yüz Germe
CACI, kırışıkları ve cizgileri azaltır, sarkıklığı toparlar, yüz kaslarını güçlendirir, göz çevresinde oluşmuş torbalanmayı yok eder.
Medikal Estetik İşlemleri
· Botoks-terleme botoksu
· Dolgu
· Mezoterapi
· Kimyasal Peeling
· Yüz mezoterapisi
Özel Cilt Bakımları
Cilt bakımı hizmeti manzaralı ferah cilt bakım ünitesinde konusunda uzman estetisyenler tarafından gerçekleştirilir. Temel cilt bakımı 90 dakika sürmektedir.
· Ücretsiz Velasmooth ve Quantum CACI deneme seansları ve lazer epilasyon test açışları hakkında ayrıntılı bilgi ve randevu almak için bizi arayabilirsiniz.
Tel: 0 212 269 39 25-26
www.minnalazer.com









istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu