Moddi

Tarihler: 02 Aralık 2016 Cuma ~ 02 Aralık 2016 Cuma 02 Aralık 2016 21:00

Biletix: Bilet Al

Yer: MEB Şura Salonu

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 2, 2016 ~ Ara 2, 2016
Altus Kültür-Sanat tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Ankara Nordik Müzik Festivali, İskandinav müziğinin güçlü isimlerini Ankara'da ağırlamaya devam ediyor.

Norveç Grammy Ödülleri'nde iki kategoride aday gösterilen Moddi, akustik folk-pop melodileriyle ilk defa Ankara’da...

Hayat dolu, akustik folk-pop melodileri...

Valgeir Sigurdsson prodüktörlüğünde kaydettiği ilk albümü "Floriography" (2010) ile Norveç Grammy Ödülleri'nde iki kategoride aday gösterildi. Avrupa'nın önemli festivallerinde boy gösterdi. 2010'da Angus & Julia Stone ile Avrupa'yı turladı. İkinci albümü "Set The House on Fire" Mart 2013'te, üçüncü albümü "Kæm va du?" ise sadece altı ay sonra yayımlandı. Üç albümü de Pitchfork ve Q gibi müzik dergilerinde sayısız övgüye mazhar oldu.

- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Salonda oturma düzeni mevcuttur. - Fırsat sitelerinden indirimli satış uygulaması kesinlikle yapılmayacaktır.- Kapı açılış saati: 20:15- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt aletleri alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser salonuna girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir fakat 15 yaşın altındakilere ebeveynlerinin eşlik etmesi öneririz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu