Moulin Rouge Efsanesi Bu Cuma Billionaire'de

Etkinlik Konser Parti Moulin Rouge Efsanesi Bu Cuma Billionaire'de

Tarihler: 16 Mart 2012 Cuma ~ 16 Mart 2012 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Billionaire

Adres: Büyükdere Cad No:136 34330 Levent İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 317 77 97

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 16, 2012 ~ Mar 16, 2012

Dünya jet-set’inin gözde gece kulübü Billionaire Club, bu hafta “Kırmızı Değirmen” Efsanesini İstanbul’a getiriyor.

İstanbul gecelerine renk katan farklı ve özel partileriyle dikkat çeken dünya jet-set’inin gözde gece kulübü Billionaire Club, 16 Mart Cuma gecesi de “Moulin Rouge Night” ile konuklarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Efsanevi Fransız kabaresi Moulin Rouge, Billionaire’in zarif atmosferinde İstanbul’a konuk olacak.

DJ Öktem Atılal ve DJ İlker Evci’nin muhteşem müzikleriyle hareketlenecek partide İtalyan elektroviolinist Laura Calcagno da etkileyici elektroviolin performansıyla eğlenceyi doruğa taşıyacak. İtalyan dans grubu NU’ART’ın gece boyunca sürecek akrobatik şovları ve etkileyici dans gösteriyleriyle Moulin Rouge atmosferini yaratacak parti sabaha kadar hız kesmeden devam edecek.

İstanbul’un en lüks butik oteli The İstanbul EDITION’ın içinde yer alan Billionaire Club, her gece farklı renklere bürünerek şaşırtan transparan dekorasyonu ve büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği seçkin partileri ile sezon boyunca İstanbul’un en popüler gece kulübü olmaya devam edecek.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu