Nis 27, 2024 ~ Nis 27, 2024
Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, Paskalya Çikolatası yapmanın sırrını 3 Nisan 2004 tarihinde düzenleyeceği Paskalya Çikolataları Yapımı kursunda meraklıları ile paylaşıyor.
Mövenpick Hotel Istanbul’un Avustralyalı Executive Chef’i Brendan Speed tarafından, 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan Paskalya Çikolataları Kursu’nda beyaz ve siyah çikolatadan paskalya tavşanı ve çeşitli paskalya yumurtaları yapımı öğretilecek.
Yapılan çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Sevimli görüntüsü ve baştan çıkarıcı tadı ile Paskalya çikolataların yapımını öğrenmek, 11 Nisan’da kutlanacak olan Paskalya Yortusu’nda çocuklarına ve dostlarına tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kayıt yaptırabilirler.
Kursa katılamayanlar ise Mövenpick Hotel Istanbul’da satışa sunulan paskalya çikolatalarından sipariş edebilirler.
Nis 27, 2024 ~ Nis 27, 2024
Nis 27, 2024 ~ Nis 27, 2024
Nis 27, 2024 ~ Nis 27, 2024
Nis 27, 2024 ~ Nis 27, 2024
Nis 27, 2024 ~ Haz 30, 2024