Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Mövenpick Hotel Istanbul’un Executive Chef’i Brendan Speed İtalyan Makarnaları ve Soslarının Sırlarını Öğretiyor.
Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, düzenlediği yemek kurslarında mutfak tutkunlarını yepyeni lezzetler keşfetmeye çağırıyor.
Mövenpick Hotel Istanbul’un Avustralyalı Executive Chef’i Brendan Speed, 28 Şubat 2004, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İtalyan Makarnaları ve Sosları konulu kursta ev yapımı makarna yapmanın sırlarını paylaşacak. Kursda, fettucini, ravioli ve tortellini yapımı ayrıca napolitano, arrabiatta gibi İtalyan makarna sosları ve tatlı olarak da çikolatalı ravioli ve fettucini yapımı gösterilecek.
15.00 -18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan kurs, katılımcıların hazırladıkları yemeklerin tadılması ile sona erecek. Kurs bitiminde katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek.
Ücretin 75.000.000 TL olarak belirlendiği İtalyan Makarnaları ve Sosları konulu kursa katılmak isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kayıt yaptırabilirler.
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024