Mövenpick Hotel İstanbul’dan Ege Karidesine Yaratıcı Bir Yorum

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel İstanbul’dan Ege Karidesine Yaratıcı Bir Yorum

Mövenpick Hotel Istanbul’un yeni Başaşçısı David Hoyle, Çeşme’den gelen taze Ege karidesi ile hazırlanan geleneksel Akdeniz klasiklerini ve yenilikçi tatları özel menüsünde bir araya getiriyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNisan 25, 2011

25.04.2011

Küçük Balığın Büyük Lezzetini Taze Ege Karidesiyle Keşfedin

Mövenpick Hotel Istanbul’un yeni Başaşçısı David Hoyle, Çeşme’den gelen taze Ege karidesi ile hazırlanan geleneksel Akdeniz klasiklerini ve yenilikçi tatları özel menüsünde bir araya getiriyor.

Menüde, bir Yunan spesiyalitesi olan keçi peyniri, domates ve rakılı karides, portakal ve yasemin soslu kadayıfa sarılı karides, domates reçeli ile sunulan fırınlanmış jumbo karides ve fesleğenli spagettili karides gibi yaratıcı tatlar yer alıyor.

Bu küçük balığın büyük lezzetini, Akdeniz’in baştan çıkarıcı sunumlarıyla 25-30 Nisan 2011 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta keşfedebilirsiniz.

Adres: Büyükdere Caddesi 4.Levent İstanbul
Telefon: 0212 319 29 29
Web: www.moevenpick-hotels.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu