%100 Ekşi Maya workshop’u, MSA'da sizleri bekliyor.
"Yaklaşık 5000 yıldır bilinen ve son yıllarda tekrardan mutfakta trend olmuş bir mayadan bahsediyoruz. Söz konusu ekşi mayayı her yönüyle MSA’ya %100 Ekşi Maya Workshop’una alıyoruz ve bu mayayı kullanarak, hakkındaki bilgilerinden pratiğine kadar kendinizi üç gün süren programda donatabileceğiniz bir program sunuyoruz.
Ekşi mayanın ve nohut mayasının oluşturulması, mayalama ve katlama tekniklerini öğreneceğiniz gibi maya çeşitlerinin arasındaki farklardan, yoğurma ve pişirme tekniklerine kadar ekşi maya hakkında detaylı bilgi sahibi olarak, pratiğinizi geliştireceksiniz. "
Kimler Katılabilir?
Ekşi mayalı ekmek tutkunları, restoran, kafe gibi işletme sahipleri, mutfak personelleri ve ekşi maya konusunda tecrübe edinmek isteyen aşçılık veya pastacılık öğrencileri ve mezunları
1. Gün:
Francala
Alman Çiftçi Ekmeği
Rustik Ekmek
25 Temmuz Cuma, 10.00-16.00
2. Gün:
%100 tam buğday ekmeğiNohut mayalı ekmekDanimarka çavdar ekmeği
26 Temmuz Cumartesi, 10.00-16.00
3. Gün:
PideSokak SimidiBagel27 Temmuz Pazar, 10.00-16.00
25-26-27 Temmuz 10.00-16.00
- Biletler tek kişiliktir.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- İstasyonlarda tek çalışılmaktadır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.