Ekşi maya ile harikalar yaratmak isteyenlere %100 ekşi maya etkinliği MSA'da..."Yaklaşık 5000 yıldır bilinen ve son yıllarda tekrardan mutfakta trend olmuş bir mayadan bahsediyoruz. Söz konusu ekşi mayayı her yönüyle MSA’ya %100 Ekşi Maya Workshop’una alıyoruz ve bu mayayı kullanarak, hakkındaki bilgilerinden pratiğine kadar kendinizi üç gün süren programda donatabileceğiniz bir program sunuyoruz."
Ekşi mayanın ve nohut mayasının oluşturulması, mayalama ve katlama tekniklerini öğreneceğiniz gibi maya çeşitlerinin arasındaki farklardan, yoğurma ve pişirme tekniklerine kadar ekşi maya hakkında detaylı bilgi sahibi olarak, pratiğinizi geliştireceksiniz.
Ekşi mayalı ekmek tutkunları, restoran, café gibi işletme sahipleri, mutfak personelleri ve ekşi maya konusunda tecrübe edinmek isteyen aşçılık veya pastacılık öğrencileri ve mezunları katılabilir.
1. Gün:* Francala* Alman Çiftçi Ekmeği* Rustik Ekmek24 Nisan Pazartesi, 10.00-16.002. Gün:* %100 tam buğday ekmeği* Nohut mayalı ekmek* Danimarka çavdar ekmeği25 Nisan Salı, 10.00-16.00 3. Gün:* Pide*Sokak Simidi* Bagel26 Nisan Çarşamba, 10.00-16.00 - Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Biletler tek kişiliktir.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce satın alan ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tradresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.