Yerken mutluluk veren, yedikten sonra olsa da daha çok yesem dedirten çikolatanın envai çeşidine davetlisiniz. Tarihçesi, ideal kakao-yağ oranı, kalıplama teknikleri, transfer kağıdı kullanımı, marzipan yapımı, süsleme ve renklendirme gibi hem pratik hem de teorik bir içerikten oluşan “Artizan Çikolata”, evinizde veya pastanenizde uyguladığınız reçeteleri geliştirmeniz için bire bir.
17-18-Q9 Mart, 10.00-16.001.Gün
Tuzlu karamel pralin
Orman meyveli trüf çikolata
Kakaolu fındık ezmeli roche çikolata
17 Mart Çarşamba, 10.00-16.00
2. Gün
Limon dolgulu beyaz kalıp çikolata
Çubuk Pralin
Meyveli krokan roches
18 Mart Perşembe, 10.00-16.00
3. Gün
Marzipan çikolata
Rakılı kesme çikolata
Blueberry pralin
19 Mart Cuma, 10.00-16.00
Workshop'ta öğrenilecek teknikler:•
Çikolata temperleme
•
Kesme, kalıplama, trüf yapımı
•
Marzipan hazırlama
•
Renklendirme ve çikolata süsleme
*Eğitim 6 kişiliktir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
*Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
- Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için HES kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın. - Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için tıklayın.- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik sokağa çıkma kısıtlamaları kalkarsa gerçekleşecek, kısıtlamaların devam etmesi durumunda tarih/saat revizesi yapılacaktır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.