"Oyunu doğallıktan yana kullananları mutfağa bekliyoruz.Un ve maya çeşitlerini öğrenmek veya dolgulu ve aromalı ekmeklerin yapımını deneyimlemek için bir fırın ekmek yemenize gerek yok. Bunun için 5 gün boyunca MSA’nın “Artizan Ekmek” eğitimine gelmeniz yeterli. Bu eğitim sonrasında evinizde katkı maddesi içermeyen doğal ekmekler yapmaya başlayacaksınız. Oyunu doğallıktan yana kullananları mutfağa bekliyoruz."
1.Gün - Temel ekmek hamuru ve çeşitleri •
Baguette & epi
•
Fougasse
•
Ciabatta
2 Ağustos Pazartesi, 10.00-16.00
2.Gün - Dolgulu ve aromalı ekmek hamurları ve çeşitleri•
Karamelize soğanlı ve fındıklı ekmek
•
Zeytin ve cevizli mini roll
•
Foccacia
3 Ağustos Salı, 10.00-16.00
3.Gün - Zenginleştirilmiş ekmek hamuru ve çeşitleri•
Brioche
•
Vieneise
•
Çikolatalı babka
•
Ekşi hamur yapımı
4 Ağustos Çarşamba, 10.00-16.00
4.Gün - Ekşi mayalı artizan ekmek yapımı•
Tam buğday ekmeği
•
Malt ekmeği
•
Çavdar ekmeği
•
Çok tahıllı köy ekmeği
5 Ağustos Perşembe, 10.00-16.00
5.Gün - Pide ve sokak ekmekleri•
Lavaş
•
Karadeniz simidi
•
Bagel
6 Ağustos Cuma, 10.00-16.00
*Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
- Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için HES kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın. - Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için tıklayın.- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.