Bıçak Becerileri workshop'u, MSA mutfağında sizlerle..."Julienne. Macedoine. Chiffonade. Kulağa ilk başta Shakespare’in kaleme aldığı karakterler gibi gelse de, bunlar temel kesim tekniklerinden sadece birkaçı. Daha fazlası için buyurun MSA Workshop mutfağına. Konsantrasyonun ve hızın eksik olmadığı bu eğitimde, artık söz bıçaklarda.Öğreneceğiniz kesim teknikleri; brunoise, julienne, macedoine, allumette, chiffonade, segment, batonette, mire poix."
Öğrendiğiniz tekniklerle yapacağınız yemekler;
Minestrone
Fırında tavuk
Patates risotto
*Tatlı ikramdır.
*Eğitim 14 kişiliktir.
*Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
19.00-23.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.