Konsantrasyonun ve hızın eksik olmadığı bu eğitimde, söz bıçaklarda.Bıçak Becerileri”nde, MSA mutfağında 4 saat boyunca 8 farklı kesim tekniği hakkında bilgi sahibi olacak, öğrendiğiniz bu tekniklerle farklı lezzetlerde yemekler yapacaksınız.
Workshop’ta öğrenilecek kesim teknikleri; Brunoise, julienne, macedoine, allumette, chiffonade, segment, batonette, mire poix.
Öğrendiğiniz tekniklerle yapacağınız yemekler;•
Minestrone
•
Fırında tavuk
•
Patates risotto
*Eğitim 14 kişiliktir. *Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.10.00-14.00
- Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için http://msa.com.tr/workshoplar-yeni-doneme-hazir.pdf - Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için http://msa.com.tr/workshoplar-yeni-doneme-hazir.pdf - Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılacaktır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.