Bıçak becerilerini öğrenip, kestiğiniz malzemelerle daha lezzetli yiyecekler hazırlamak için MSA mutfağında yerinizi alın."Birçoğumuz profesyonel şefler gibi bıçak kullanmak isteriz. Konsantrasyon ve hızın karşılıklı birbirini desteklediği, ustaların bıçak becerilerinden ilham alan bu workshop ile tüm bıçak becerilerinin “neden ve nasıl”larını öğreneceğiniz bir eğitim sunuyoruz.
Bıçağınızı keskin tutmayı, brunoise, julienne, macedoine, chiffonade gibi temel kesim tekniklerini öğrenecek, hız kazanacak ve artık daha keyifli yemek hazırlayacaksınız."
MinestroneFırında tavukPatates risotto*Muzlu magnolia ikramdır.10.00-14.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.