Dünyanın farklı bölgelerinden iç harçlarla dolduracağınız pofuduk bun’larla; et, tavuk ve balık üçlüsünü bir araya getirecek, mutfak deneyiminize bir yenisini ekleyeceksiniz.MSA workhop mutfağında 4 saat boyunca ne yaptığınızı soran olursa, eğitimi uzun uzun anlatıp kendinizi yormaya kalkmayın.
“Bun Bun” deyin. Çünkü bu eğitimin ekmeği bun. Tıpkı bambu buhar sepetinden taze taze çıkan bun gibi, “Bun Bun” da MSA’nın dumanı üstünde tüten yeni gözdesi. Dünyanın farklı bölgelerinden iç harçlarla dolduracağınız pofuduk bun’larla; et, tavuk ve balık üçlüsünü bir araya getirecek, mutfak deneyiminize bir yenisini ekleyeceksiniz.
Bun ekmeği yapımıKuzu incik; taze naneli el yapımı mayonez, salatalık ve kırmızı soğan marmeladıTeriyaki soslu, susamlı ızgara tavuk; kişniş-sarımsak yoğurt dip, sote istiridye mantarı ileSweet chili soslu karides; coleslaw salata ve taze soğan ile16.00-20.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.