Artık cheesecake hakkında bilgilerinizi bir üst seviyeye taşıma zamanı. MSA mutfağında gerçekleşecek workshop etkinliğinde yerinizi alın.Bugüne kadar bildiklerinizin ötesine geçiyor ve MSA mutfağında cheesecake tabanlarıyla, dolgu malzemeleriyle, ganajla, pişirme teknikleriyle sizi baş başa bırakıyoruz. Klasik reçetelerin ötesine geçerek, ileri seviye cheesecake yapımı öğreneceğiniz bu workshopta öğreneceğiniz teknik bilgi ve reçeteler ile bundan böyle bambaşka cheesecakeler hazırlamanın keyfine doyamayacaksınız.
İki renkli zebra cheesecake; chocolate chip cookie tabanlı, frambuaz ve vanilya dolguluÇikolatalı pasta cheesecake; vişneli sponge cake tabanlı, üç çeşit çikolata (beyaz, sütlü, bitter) dolgusu ile (no bake)Katlı cheesecake; brownie tabanlı, vanilya, karamel ve yer fıstıklı dolgulu, bitter çikolatalı ganaj ile (no bake) Workshop’ta öğrenilecek teknikler:Farklı türde cheesecake tabanları hazırlama
Cheesecake dolgu malzemeleri hazırlanması ve çeşitlendirme, dolgu ve taban lezzet uyumu
Karamel ve ganaj yapımı
No bake tekniği ve jelatin kullanımı
Pişirme tekniği ve muhafaza koşulları
10.00-15.00 - Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için HES kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.- Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için tıklayın.- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılacaktır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.