Deniz ürünlerini ayıklama tekniklerinden, fileto çıkartılmasına ve pişirme tekniklerini ustalarından öğrenmek istiyorsanız MSA'nın "Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri" workshop'una davetlisiniz."Mevsimin en taze deniz ürünlerini, en lezzetli tariflerle buluşturmak için yelken açıyoruz. Haliyle deniz kokusunu da sofranıza taşıyor, MSA eğitmen şefleri tarafından özenle hazırlanmış bir menüyle sizleri mavinin derinliklerine doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyoruz.
Balık pişirme tekniklerini detaylarıyla öğrenecek, öğrendiğiniz bu tekniklerle yaratıcı reçeteler uygulayacak ve balık keyfinizi dilediğiniz zaman evinizde de yaşayabileceksiniz."
Marine levrek, Meksika biber turşusu, roka ve limon sosHamsi tava, roka salatasıFırında soya soslu bütün çipura, baharatlı taze patates ve chili sosDeniz mahsülleri yahnisi, midye, karides, kalamarTahinli parfe ikramdır.10.00-14.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.