May 2, 2024 ~ May 2, 2024
Deniz ürünlerini ayıklama tekniklerinden, fileto çıkartılmasına ve pişirme tekniklerine her detayın derinlemesine işlenip en lezzetli tariflerinin uyarlandığı maviliklerden çıkanlar kadar taze bir workshop. 'Ben balığı gözünden anlarım!' diyorsanız MSA sizi bekliyor.
Istakoz (demo)
Tempura karides, tartar sos
Thai usulü çipura, sote sebzeler ile
Akdeniz usulü levrek fileto
* Tatlı ikramdır.
23 Mayıs Cumartesi, 10.00-14.00
- Biletler tek kişiliktir.
- 17 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce satın alan ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.
May 2, 2024 ~ May 2, 2024
May 2, 2024 ~ May 2, 2024
May 2, 2024 ~ May 2, 2024
May 2, 2024 ~ May 2, 2024
May 2, 2024 ~ May 2, 2024