Deniz ürünleri konusunda kendinizi sudan çıkmış balık gibi hissediyorsanız siz de MSA mutfağına davetlisiniz."Deniz ürünleri konusunda kendinizi sudan çıkmış balık gibi hissediyorsanız sizi mutfağımıza alalım. Mavi derinliklerden mutfağımıza konuk olan deniz ürünlerini somonundan dil balığına su yüzüne çıkartıyoruz. Ayıklama teknikleri, filetolama ve pişirme yöntemlerine dair birçok bilgiyi öğreneceğiniz bu eğitimde gönlünüze su serpiyoruz."
Somon gravlax, dereotu, kapari ve kıtır ekmekler ile (DEMO)
Izgara ahtapot, kabuklu patates püresi ve taze ananas ile
Beğendili ızgara dil balığı, domatesli semizotu salatası ile
Zencefil ve soya soslu fırında sebzeli çipura
Tatlı ikramımızdır
10.00-14.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.