Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Deniz ürünlerini ayıklama tekniklerinden, fileto çıkartılmasına ve pişirme tekniklerini ustalarından öğrenmek istiyorsanız MSA'nın "Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri" workshop'una davetlisiniz.
"Kumsalın üzerine atılmış ufak tahta masalar, denize karşı mum ışığında romantik bir keyif veya teknenin arkasında kendi yakaladığın balığı sevdiklerine pişirme hazzı... Yaz ve deniz ürünleri denince akla gelenlerin listesi uzadıkça uzayabilir. Yaz neşenizi katlayın."
Levrek masala, dağ kekikli sarımsak ve chili sos ile
Beyaz şarap ve limon soslu kılıç balığı şiş, sebzeli pilav
Jumbo karides graten, parmesan ve brandy sos
Sote deniztarağı, bezelye püresi ve beurre blanc sos
*Tatlı ikramdır.
22 Ağustos Cumartesi, 10.00 - 14.00
- Biletler tek kişiliktir.
- 17 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce satın alan ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tradresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024
Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024