El Açması Börek, 25 Mayıs'ta Mutfak Sanatları Akademisi'nde...Anneniz ve anneannenizin açtığı böreklerin tadı muhtemelen hala damaklarınızdadır. Neyse ki bu workshop ile; hafızalarınızdaki tatları yeniden keşfederek anneniz ve anneanneniz gibi börek açabilir, pratiğinizi geliştirebilirsiniz.
25 Mayıs Perşembe, 10.00-17.00NELER ÖĞRENECEĞİM?Geleneksel yöntemler ve malzemeler kullanarak börek hamuru hazırlamayı; hamur yoğurma, el ile açma ve pişirme işlemlerine kadar, börek hazırlamanın her aşamasını öğreneceksiniz.
NELER YAPACAĞIM?Beyaz peynir ve maydanozlu su böreğiKıymalı kol böreğiPatatesli kol böreği (Demo)Laz böreğiKİMLER KATILABİLİR?Katmanlı hamurlar konusunda uzmanlaşmak isteyen mutfak meraklıları, café, coffee shop gibi işletme sahipleri ve hamur alanında tecrübe edinmek isteyen aşçılık öğrencileri ve mezunları katılabilir.
- Biletler tek kişiliktir.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- İstasyonlarda tek çalışılmaktadır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce satın alan ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.