Makarna hamuru açıp, sos ve dolgu uyarlaması hazırlamayı öğrenmek istiyorsanız, Mutfak Sanatları Akademisi'nde gerçekleşecek olan "El Yapımı Makarnalar" workshop etkinliği tam size göre.
Un, su, yumurta ve zeytinyağı... Kusursuz makarna hamurunun yapı taşları aslında sadece bu malzemeler. El yapımı makarnanın tartışmasız lezzetini yakalamak için hamurundan sosuna makarna yapmayı bu workshop’ta öğrenebilirsiniz.
Dört peynirli kızarmış ravioli; taze kekikli domates sos ileBonfile ve kestane mantarlı, kremalı el yapımı tagliatelleParmesan gnocchi; beyaz şaraplı sos ile
Vişne soslu panna cotta ikramdır.
Makarna hamuru hazırlamayı, hazırladığınız hamurdan gnocchi, tagliatellei ve ravioli gibi çeşitleri uygulamayı ve onlara en yakışan eşlikçi soslarla servis etmeyi öğreneceksiniz.
10 Nisan Pazartesi, 19.00-23.00
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.