MSA-El Yapımı Makarnalar

Etkinlik Atölye Kurs MSA-El Yapımı Makarnalar

Tarihler: 10 Nisan 2017 Pazartesi ~ 10 Nisan 2017 Pazartesi 10 Nisan 2017 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 170.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 10, 2017 ~ Nis 10, 2017
Makarna hamuru açıp, sos ve dolgu uyarlaması hazırlamayı öğrenmek istiyorsanız, Mutfak Sanatları Akademisi'nde gerçekleşecek olan "El Yapımı Makarnalar" workshop etkinliği tam size göre.

Un, su, yumurta ve zeytinyağı... Kusursuz makarna hamurunun yapı taşları aslında sadece bu malzemeler. El yapımı makarnanın tartışmasız lezzetini yakalamak için hamurundan sosuna makarna yapmayı bu workshop’ta öğrenebilirsiniz.

Dört peynirli kızarmış ravioli; taze kekikli domates sos ile
Bonfile ve kestane mantarlı, kremalı el yapımı tagliatelle
Parmesan gnocchi; beyaz şaraplı sos ile

Vişne soslu panna cotta ikramdır.

Makarna hamuru hazırlamayı, hazırladığınız hamurdan gnocchi, tagliatellei ve ravioli gibi çeşitleri uygulamayı ve onlara en yakışan eşlikçi soslarla servis etmeyi öğreneceksiniz.

10 Nisan Pazartesi, 19.00-23.00

- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu