6 farklı üründen uyumlu bir pasta oluşturmayı öğreneceğiniz ve günümüzün trendi olan kadife efektine tüm detaylarıyla hakim olarak pastalarınıza uygulayacağınız “Entremet ve Kadife Efekti” eğitimi MSA’da.6 katlı bu pastanın her katı birbirinden farklı ama bir o kadar da uyumlu… Fransız pastacılığının vazgeçilmezi entremet yapımının her katında birbirinden tatlı malzemeler var. Kaçırmayın.
1. Gün-
Muzlu ve çikolatalı sponge yapımı
-
Karamelize edilmiş muz & yer fıstığı hazırlanması
-
Çikolatalı feuilletine yapımı
-
Muzlu custard ve çikolatalı crumble hazırlanması
-
Tuzlu karamel mousse hazırlanması,
-
Pastanın katmanlarının oluşturulması ve sıvanması
11 Ocak Cumartesi 10.00-16.00
2. Gün-
Pastanın tamamını kaplayacak kadife efekt uygulanması
-
Çikolatadan yaprak yapılması
-
Yaprakların tek tek birleştirilerek bir çiçek oluşturulması
-
Boyama teknikleri ve çikolata yan dekorlarıyla pastanın süslenmesi
12 Ocak Pazar 10.00-16.00*Atıştırmalıklar ikramımızdır.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:•
Entremet aşamalarında 6 farklı üründen bir pasta oluşturma
•
Çikolata temperleme
•
Çikolata işleme ve şekillendirme
•
Mousse yapımı
•
Farklı dokularda krema yapım tekniği
•
Pastaya kadife görünüm vermek, boyama tekniği
•
Çikolata ile dekor hazırlanması ve süsleme
* Eğitim 6 kişiliktir.* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
* Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
*Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz. - Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.